Bílé dvoudílné plavky

585,00 Kč  s DPH

M-390

Plavky nazývané bikiny jsou pojmenováním pro dvoudílné dámské plavky, ale to už asi ví každá z Vás. Ať už tento kousek oblečení nazýváte jakkoli, podstava zůstává stále stejná. Bikiny z naší nabídky Vás uvede do světa plavek různých barev a střihů, ze kterých si určitě vybere každá z Vás!

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Bikiny

 

Dámy, se stoupajícími teplotami a slunečními paprsky přichází letní sezóna, která se samozřejmě neobejde bez plavek. Určitě každá z nás se zabývá otázkou plavek zvláště pokud horké letní dny budete trávit u moře nebo na koupalištích, přírodních jezerech či jiných rekreačních destinacích. Tak jako v běžném každodenním outfitu i v plavkách je důležité, abyste se cítili příjemně, komfortně a žensky. Zároveň toužíte po kousku, který z Vás udělá plážovou lvici a získá si obdivné pohledy z okolí.

S naší novou kolekcí bikin budete připraveny nejen na toto léto, ale i na další sezóny. Na výběr máte plavky v různých barvách, střizích a vybrat si můžete i možnosti vázání či zapínání. Ať už upřednostňujete bikiny bez ramínek nebo s ramínky, každá z Vás si u nás najde to co hledá. Kombinovat je můžete s tričkem, sukní, šortkami, letním páře, šátky či zaručenou klasikou - letními šaty.


Materiál: 80% polyamid, 20% elastan


ROZMĚR

OBVOD HRUDNÍKU

OBVOD POD PRSY

OBVOD V BOCÍCH

S

 81-83 cm

68-73 cm

do 90 cm

M

 84-86 cm

71-76 cm

do 94 cm

L

87-89 cm

74-79 cm

do 98 cm

XL

 90-91 cm

77-82 cm

do 102 cm

  • BarvaBílá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.