Jednoduchá dámská crossbody kabelka černé barvy s řetízkovým ramínkem

449,00 Kč  s DPH

TB-0-87

Kabelky crossbody patří, snad, k nejoblíbenějšímu typu kabelek. Rady je nosí ženy s vyhrazeným elegantním stylem, a také ženy, které více preferují sportovněji laděný outfit. Kabelky, které se nosí křížem přes tělo, jsou praktický využitelné, například, když potřebujete mít volné ruce na nákup.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Crossbody kabelky

 

Crossbody kabelky jsou tašky, které mají delší nastavitelný ramínek. To, že délka popruhu je delší než u kabelek, které nosíme, například, přes rameno, ji umožňuje nosit překřížené přes tělo. Takové nošení tašky Vám dovoluje mít, v případě potřeby, volné obě ruce. V současnosti jsou tyto kabelky velmi oblíbené u většiny žen. Hodí se téměř ke všemu a jejich využití není omezeno jen na vybrané události. Vzít si je můžete na procházku městem, menší nákup, večer do kina s kamarády nebo i na párty či oslavu. Stačí si jen zvolit vhodnou velikost, barvu, styl kabelky.

 

Pro dokonalé sladění si můžete kabelku, tradičně, zkombinovat s botami, páskem nebo jinými doplňky. Nemusíte váhat ani nad možností zvolit si kabelku výraznějšího barevného odstínu, který bude s Vaším outfitem v kontrastu. Moderní a šik kombinace se Vám s novou kabelkou budou vytvářet snadno a jednoduše.

 

Výška kabelky: 16 cm

Šířka kabelky: 23 cm

Dno kabelky: 9,5 cm

 

Materiál: ekokůže

 


Kabelka má zadní kapsa na zip.

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas a práce
  • MateriálEkokůže