Moderní kožené boty šedé barvy pro dámy

1 987,00 Kč  s DPH

451

Hledáte pohodlné a stylové dámské kožené boty? Upřednostňujete pohodlí a komfort při nošení? Chcete vaším nohám dopřát jen tu nejlepší kvalitu? Tak jste tady správně. Nabízíme Vám kvalitní kožené boty, které jsou vyráběny ručně.

Množství:

Dámské kožené boty z vysoce kvalitní kůže jsou vyráběny výhradně ručně. Boty jsou navrženy tak, aby Vám poskytly maximální komfort a pohodlí při nošení. Jejich nadčasový a originální design potěší i ty nejnáročnější ženy. Tyto kožené boty v kombinaci s oblíbenými džínami Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelná a stylová. Číslování těchto bot je typické, takže při výběru velikostí se můžete řídit velikostmi bot, jaké nosíte stále. Tyto kožené boty Vám nabízíme ve více barvách a to tmavě modré, hnědé a černé barvě. Zapata - navrhuje boty s péčí o vaše nohy.

 

Materiál: pravá kůže

Výška podpatku: 6,5 cm

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuVysoké (nad 6,5 cm)
  • BarvaŠedá
  • PříležitostVolný čas a práce
  • MateriálKůže
  • StylKotníkové a vyšší

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.