Espadrilky ve žluté barvě s mašličkou

476,00 Kč  s DPH

Americanos

Dámy toužíte kráčet v horkých letních dnech s lehkostí a pohodlností? Dámské espadrilky jsou ideální letní boty, ve kterých můžete vyběhnout na výlet, koupaliště, procházku ale i do práce. Pokud se chystáte strávit hezké chvíle u moře, určitě si nezapomeňte přibalit své oblíbené espadrilky. Dámské plátěnky snadno zkombinujete s letními šaty, tričkem, halenkou či sukní a plážovou taškou.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské espadrilky

Dámy, hledáte pohodlné a příjemné letní boty? Nejideálnějšími botami na léto jsou espadrilky, které se aktuálně těší velké oblibě u všech žen. Výhodou epadrilek je to, že jsou vyráběny z prodyšných materiálů, které během horkých letních zajistí Vašim nohám komfort na každém kroku. Pokud se necítíte pohodlně v žabkách nebo pantoflích, chůzi v měkoučkých espadrilkách si určitě zamilujete.

V naší nabídce naleznete široký výběr espadrilek s nadčasovým dizajnem a různými vzory. S našimi dámskými espadrilkami bude pro Vás vymýšlení letního oufitu velkou zábavou. Vyhrát se můžete barvami, motivy, střihem, tvarem a ozdobami jako jsou flitry a třpytky. Hitem této letní sezóny jsou krajkové espadrilky a espadrilky s námořnickým vzorem. Navíc Vaše nohy v této letní dámské obuvi nebudou působit těžkopádně.

Heslem dámských espadrilek je užívat si léto bez obav a cítit se pohodlně během celého dne. Plátěnky Vám dokonale zpříjemní chůzi během večerní letní procházky. Jsou univerzálním kouskem, který snadno zkombinujete se sportovní sukní, šaty ale i s elegantnějšími kalhotami. Rozhodně těmito letními botami nezkazíte žádnou párty.


Materiál: tkanina


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40  26
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaŽlutá
  • PříležitostLéto
  • MateriálTkanina
  • StylEspadrillos

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.