Růžová dámská kabelka do ruky i přes rameno

945,00 Kč  s DPH

5509-3 .O

U žen platí pravidlo, že kabelek nikdy není dost. Dámské kabelky bychom, klidně, mohli nazvat i ženskou slabostí. Vždyť kolikrát, když jste jen tak kráčeli po ulici, upoutala Vaši pozornost kabelka jiné ženy? Vyberte si i Vy zajímavou kabelku, která zaujme na první pohled.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Byznys kabelky

Kabelky jsou součástí šatníku každé ženy. Jako holčičky jsme se od mala hráli s kabelkami našich mam a tvářili se, že jsme už velké dámy. Nyní, když už velkými dámami jsme, můžeme si vybírat kabelky, které se nám líbí, a které nám dodají osobitý styl. Kabelky do ruky se ideálně hodí k elegantnímu nebo sportovně elegantnímu outfitu. Takové kabelky nemají příliš dlouhé rukojeti, proto je nosíme jen tak v ruce, nebo zavěšené na předloktí.


Bývá zvykem, že součástí kabelky je i dlouhé ramínko, které si můžete na kabelku upnout, převěsit ji přes rameno a mít tak na chvíli volné obě ruce. Dámské kabelky do ruky z naší nabídky Vám nabízejí možnost výběru z více velikostí, stylů, střihů a samozřejmě barev. Poddejte se ženské slabosti a vyberte si kabelku podle Vašich představ.


Výška kabelky: 26 cm

Výška kabelky s ramínky: 42 cm

Šířka kabelky: 32 cm

Tloušťka kabelky: 13 cm

Délka ramínka: 44 cm

Celková délka ramínka: 132 cm

Dno kabelky: 32 cm x 10 cm

 

Materiál: ekokůže

 

.

Kabelka má vnitřní kapsu na zip.

  • BarvaRůžová
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.