Bílé kombinovatelné plavky na zavazování

978,00 Kč  s DPH

Blue folk

Kombinovatelné plavky jsou perfektním řešením pro dámy, které by na to, aby jim plavky dokonale sedli, potřebovali rozdílnou velikost vrchního a spodního dílu plavek. Výhodou takových plavek je to, že si je můžete vyskládat tak, abyste se cítili naprosto komfortně a také si můžete vybírat vzory a barvy jednotlivých dílů plavek zvlášť a vytvořit si tak plážový outfit dle svého gusta.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Kombinovatelné plavky

Plavky jednoznačně patří k letu a k trávení času u moře nebo u bazénu. Při výběru plavek se některé z nás potýkají s problémem, že komplet plavkových kalhotek a podprsenky jedné velikosti nesedí tak dobře, jak bychom si představovali. Pokud patříte mezi ty dámy, které by pro pocit pohodlí na pláži potřebovali rozdílnou velikost vrchního a spodního dílu plavek, v naší nabídce najdete přesně to, co hledáte. Plavky si můžete vyskládat tak, aby Vám dokonale sedly kalhotky i podprsenka. Obavy z toho, že motivy na jednotlivých částech Vašich bikin spolu nebudou ladit, nejsou na místě.


To, jak si plavky poskládáte je na Vás. Vybrat si můžete z jednobarevných plavek, které svým střihem zaujmou každé mužské oko, nebo můžete sáhnout po plavkách klasického střihu s trendovými vzory. Zpozornět by měly zejména fanoušci folklóru. Dominantou v naší nabídce kombinovatelných plavek jsou lidové motivy a vzory pestrých barev. Vyberte si a buďte pyšná na Vaše nové plavky! 

 

Materiál: 80% polyester, 20% elastan

 

 Obvod hrudníku   Velikosti 
 74-77  XXS
 78-81  XS
 82-85  S
 86-89   M
90-93  L
 94-97  XL
 98-101  XXL
 102-106  XXXL
  • BarvaBílá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.