Černé plavky monokiny s krajkovým vzorem

1 331,00 Kč  s DPH

Valentina I

Dámy, patříte mezi ženy, které upřednostňují spíše jednodílné plavky, ale toužíte po kouscích, které nejsou fádní, nezajímavé a tuctové? Právě pro Vás máme připravenou kolekci letních monokin v pestrých barvách a střizích, které mohou být zdobené i různými aplikacemi.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Monokiny

Dámy, máte ve svém šatníku přinejmenším jeden kus letních monokin? Pokud jste si právě položili otázku, co jsou monokiny a není Vám tento výraz zcela jasný, zveme Vás nakouknout spolu s námi do světa monokin, kde Vám ukážeme, že i během letní dovolené, nebo na koupališti či při opalování se můžete cítit příjemně a krásná zároveň. Monokiny jsou používaným výrazem pro jednodílné plavky, které jsou typické zejména tím, že po stranách jsou vykrojené a prostříhávané.


V naší kategorií monokin si můžete vybrat z různých barev, střihů, které jsou s nařasením nebo hladké doplněné různými aplikacemi. Tento asimetrický střih plavek Vám pomůže skrýt i malé chybičky krásy, kterými může být i ochablé bříško po porodu. Skvěle se hodí k šortkám, sukni, letním šátkům a na pláži krásně vyniknou s letním pareem.

 

Materiál: 80% polyamid, 20% elastan

  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.