Žluté stylové kožené boty na přezku COMODO E SANO

2 438,00 Kč  s DPH

ID:784

Hledáte luxus, eleganci a styl? Záleží Vám na kvalitě bot, které nosíte? Potrpíte si na kvalitní kůži? Chcete aby Vaše nohy dostali tu nejlepší obuv na trhu? Pak jste tu správně. Nový model z kolekce "CASUAL" je vhodný pro každodenní použití a pro speciální akce. Kožené boty značky COMODO E SANO jsou vhodné pro každého muže.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské extravagantní boty

Pokud hledáte kvalitní koženou obuv u nás najdete boty, které Vás nezklamou. Nabízíme Vám tradiční styl bot, které nikdy nevyjdou z módy. Elegantní pánská obuv značky COMODO E SANO je vyráběna s tradičním 2,5cm podpatkem na minimalizaci oděru paty. Navržený design bot je určen pro jejich pohodlné nošení pro každého muže. Tyto pánské kožené boty jsou vyrobeny z jemné přírodní hovězí kůže, jejichž kožená podšívka zaručuje exkluzivitu bot. Jejich pohodlnost zaručuje i anatomicky tvarovaná vložka, která se dokonale přizpůsobí tvaru Vaší nohy. Naše boty mají vysokou kvalitu ve stylových barvách vhodné na běžné denní nošení do práce nebo do společnosti s přáteli. Spojují eleganci a nadčasovost v jednom.

 

Materiál: kůže
Interiér: kožená podšívka
Podešev: kůže

Vážený zákazníku, protože toto zboží pro Vás vyrábíme na míru podle vašich požadavků, nelze jej vrátit a také při tomto zboží nemůžete využít možnost platby na dobírku, pouze platbu na účet. Doba doručení se může prodloužit až na 21 dní.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaŽlutá
  • PříležitostFormální
  • MateriálPravá kůže
  • StylSpolečenská obuv

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.