Černá kšiltovka s nápisem NYC

558,00 Kč  s DPH

hx0165_11970

Pánské kšiltovky jsou nejen módním doplňkem, ale také způsobem jak vyjádřit svůj názor a životní styl. Výhodou kšiltovky je to, že chrání Vaši hlavu během všech ročních období. Proto se Vám bude skvěle hodit nejen do letních veder, kdy se potřebujete ochránit před UV zářením, ale využijete ji i během podzimních nebo jarních dní, kdy Vám svým jedinečným vzhledem vytvoří moderní look.

Množství:

Jste ten typ člověka, který se bez pokrývky hlavy nepohne ani na krok? Hledáte stylový doplněk k oblečení nejen na letní sezónu? Naše nová kolekce pánských snapback kšiltovek Vás jistě nadchne! Kšiltovky mají originální motivy a potisk, která Vám zaručí, že Váš outfit nebude všední nebo obyčejný.

Při kombinování kšiltovky s jinými kousky oblečení se meze nekladou. Můžete je sladit k neutrálním barvám, ale pokud jste odvážnější typy, tak nebudete mít problém si je doladit i k výraznějším vzorkem a barvám. Pánské kšiltovky jsou nadčasovým kouskem, který nikdy nevyjde z módy a díky nim si dotvoříte sportovní, ale i streetový outfit pro volný čas. Kšiltovku si snadno nastavíte na velikost jakou potřebujete díky jednoduchému zapínání v zadní části.



Maximální obvod hlavy: 58 cm

Kšiltovka má regulované zapínání.

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas