Podzimní bunda s kapucí a červenými zipy pro pány

1 444,00 Kč  s DPH

tx2106_14910

Pokud hledáte nejnovější módní trendy pánských jarních a podzimních bund, tak jste na správné stránce. Každý muž si vybere svého favorita z kategorie pánských přechodných bund, protože na stránkách manozo.cz najdete nejen sportovní bundy na jaře a podzim, ale i pánské elegantní bundy, podzimní prošívané bundy či lehké jarní větrovky.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské přechodné bundy

 

Pánské přechodné bundy jsou nezbytností v středoevropských zeměpisných šířkách. Z naší nabídky jarních a podzimních bund si vybere určitě každý, protože u nás najdete bohatou paletu pánských kabátů a bund do přechodného období. V jarní bunde z naší kolekce bund na přechodné období se budete cítit nejen výjimečně a pohodlně, ale nezaskočí Vás nepřipravené ani řádění počasí.

Upřednostňujete knoflíky namísto zipu? To není problém. Pro pány, který mají rádi jednoduchý styl máme trendy elegantní bundy a také sportovní jarní bundy, které neobsahují množství aplikaci a kapes. Ale pokud patříte mezi typy chlapů, kterým nedělá problém i červená či jiná výrazná barva, tak si v naší nabídce určitě najdete něco pro sebe. Nabízíme Vám variabilitu v podobě riflové pánských bund, prošívaných přechodných bund nebo maskáčových bund. To vše najdete mezi stylovými pánskými bundami, ve kterých vzbudíte ve svém okolí patřičnou dávku zasloužené pozornosti.

 

Materiál: 100% nylon

 

Tolerance +/- 2cm

 
ROZMĚR DÉLKA (A) HRUDNÍK (B) PAS (C) DÉLKA RUKÁVU (D) DÉLKA RUKÁVU (E)
S 67 53 51 77 50
M 68 55 52 78 50
L 70 56 54 80 52
XL 72 59 57 82 53
  • BarvaČerná
  • PříležitostJaro/Podzim

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.