Pánské sluneční brýle ve sportovním stylu

270,00 Kč  s DPH

PRS225B

Už z názvu vyplývá, že hlavním úkolem slunečních brýlí je chránit náš zrak před negativními vlivy slunečního záření. Slunečním brýlím vděčíme i za to, že se cítíme pohodlně, když jsme v létě venku a můžeme si užívat pohlazení slunečních paprsků na naší tváři. Vyberte si z naší nabídky různých stylů a tvarů slunečních brýlí, ve kterých okouzlíte své okolí.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské sluneční brýle

Určitě jste už zažili ten nepříjemný pocit, když jste během slunečných dní chodili se skloněnou hlavou, přimhouřenýma očima a na ulici jste téměř narazili do člověka, který kráčel naproti. Sluncem prozářený den pro Vás tehdy nebyl potěšením, ale trápením. Takové starosti už zažívat nemusíte! Lepším řešením jak zůstat během slunečných dnů doma je vybrat si sluneční brýle. Ty jsou tu na to, aby ochránili Váš zrak před škodlivým UV zářením a také Vám umožnili užívat si slunečné dny s otevřenýma očima. Jejich nošení není jen výsadou letních dnů, ale každé chvíle, kdy se slunce zjeví na obloze. Pánové, nošení slunečních brýlí jistě ocení při řízení, kdy je důležité cítit se komfortně a mít dobrý výhled na situaci na silnici.


K dispozici pro Vás máme sluneční brýle v různých stylech, pilotky, zrcadlovky i brýle na sport. Pánské sluneční brýle odráží současné módní trendy a v našem outfitu mají kromě praktické i estetickou funkci. Brýle jsou dnes součástí našeho image. Máte rádi při brýlích plastové rámy nebo preferujete více jejich kovový vzhled? V naší nabídce si každý najde ty, které hledá.


UV filtr: UV 400
Účel: pro řidiče, na každodenní použití
Kategorie filtru: 3

 

Výška čočky: 4 cm
Šířka čočky: 6 cm
Výška brýlí: 4,4 cm
Šířka brýlí: 14,1 cm
Délka brýlí: 12 cm

  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.