Černá pánská taška na doklady

733,00 Kč  s DPH

661-1

V současnosti se stává hitem nošení kabelek nebo tašek také u pánů, kteří dosud upřednostňovali nošení dokladů a telefonu po kapsách. Využijte možnosti, které Vám nabízejí dnešní pánské trendy a vyberte si pánskou tašku, kterou určitě využijete každý den.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské tašky

Muži i ženy mají některé věci společné. Při odchodu z domu, byť jen na oběd s kamarády, u sebe obě pohlaví potřebují mít určité věci. Ženy si s tímto poradili velmi snadno. Kabelky jsou běžnou součástí jejich outfitu. Pánové, na rozdíl od dám, zvyknou všechny potřebné drobnosti nosit po kapsách. Co ale v tom případě, že vše potřebné do kapes nevejde? Zapomeňte na pánské ledvinky. Ty už nejsou populární tak jako někdy, právě naopak. 


Přinášíme Vám moderní řešení v podobě stylových pánských kabelek. Víme, co páni zvyknou nosit rádi. Proto, jsou kabelky z naší kolekce vyhotovené v tmavých odstínech a materiálech, které se hodí k elegantnímu a také sportovněji laděnému pánskému outfitu. Dlouhé ramínko na pánských taškách je umožňuje nosit zavěšené na rameni, nebo je mít pohodlně prověšené křížem přes tělo.


Výška kabelky: 27 cm

Šířka kabelky: 22 cm

Tloušťka kabelky: 3 cm

 

Materiál: ekokůže

 

Kabelka má oddělené kapsy se zapínáním na zip.

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas a práce

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.