Šedé pohodlné pánské tílko

338,00 Kč  s DPH

729

Patříte mezi muže, kteří při svém oblékání upřednostňují ležérní a pohodlné kousky oblečení, ale přitom chtějí vypadat skvěle a IN? Právě Vám by pánské tílka neměly chybět v šatníku. Jejich kvalita, volný střih, barevnost nejenže, vyzvednou Vaši mužnost, kterou určitě ocení ne jedna žena a navíc Vám poskytnou maximální komfort z nošení zejména během léta.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské tílka


S dovolenkovou sezónou a letními vedry, každému z Vás padne vhod, pokud na sebe nemusí vrstvit několik kousků oblečení. Během teplých letních dnů je jistě příjemnější a pohodlnější mít toho na sobě méně než se potit v pracovním obleku s utaženou kravatou či klasickém kostýmu, pokud si to povaha práce či pracovní dress code nevyžaduje. Ženy spíše sahají po lehkých letních šatech a muži preferují ležérní styl, jehož nedílnou součástí jsou i pánské tílka.


Pokud se chystáte do tělocvičny nebo se věnujete jiným sportovním aktivitám jistě oceníte nejen kvalitu materiálu ale i volný střih pánských tílek, které Vás nebudou omezovat při pohybu a Vy si svůj trénink můžete užít naplno. Pánské tílka jsou určeny výhradně pro milovníky sportu, ale obléci si je můžete během cestování, do města, na kávu nebo na běžné nošení. V nabídce najdete jednobarevné, barevné, tílka s potiskem, nápisy, maskáčové, sportovní, které se skvěle hodí k riflím, šortky, tepláky či bermudám nebo i mikině.

 

Materiál: 100% bavlna

 

 

Model má na sobě velikost XL (výška 182cm, váha 82kg).

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR MLXL
A 74 76 78
B 48 50 52
C 48 50 52
  • BarvaŠedá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.