Pánské tílko v černé barvě s motivem

461,00 Kč  s DPH

181476

Pokud patříte mezi muže, kteří při svém oblékání upřednostňují ležérní a pohodlné kousky oblečení ve kterém budete vypadat stylově, ve Vašem šatníku by neměly chybět pánské tílka. Díky široké škále střihů a barev, si určitě najdete pánské tílko na léto ve kterém se budete cítit pohodlně. Vyzdvihněte svou mužnost a kráčejte s módou.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské tílka

 

S dovolenkovou sezónou a letními vedry, každému muži padne vhod pohodlné a volné oblečení. Během teplých letních dní, na dovolené či procházce, je skvělé mít na sobě jen pánské tílko, ve kterém pokožka dýchá a Vy se nebudete potit. Pokud i vy patříte mezi muže kteří preferují ležérní styl, bavlněné tílka jsou tou správnou volbou.


Barevné tílka nemusíte nosit jen v létě, když se během roku věnujete různým sportovním aktvitám nebo navštěvujete posilovnu využijete je během celého roku. Tílko Vás nebude omezovat při pohybu a tak si s lehkostí užijete každou svou aktivitu. Pánské tílka nejsou určeny výhradně pro milovníky sportu, ale obléci si je můžete během cestování, do města, na kávu nebo na běžné nošení.


V naší nabídce najdete jednobarevné ale také barevné tílka, tílka s potiskem, s různými nápisy ale i klasické či sportovní tílka. Můžete si je obléci k šortkám, riflím nebo kraťasům. V tomto směru jsou tílka velmi univerzální. Pokud ve Vašem šatníku chybí tento letní kousek oblečení, z naší široké nabídky si určitě vyberete.

 

Materiál: 100% bavlna

 

 

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚRMLXL 
A 72 74 75  
B 50 52 54  
C 50 52 54
  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.