Vzorované dámské bavlněné ponožky černé barvy

120,00 Kč  s DPH

DN004

Dámy, záleží Vám na tom abyste stále vypadaly stylově a vkusně, ale zároveň se chcete cítit příjemně a pohodlně? U nás už neplatí pravidlo, že pro krásu třeba trpět, protože s ponožkami z naší nabídky budete vždy vypadat dobře a přitom se budete cítit jako v bavlnce při každém Vašem kroku. Ponožky, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů Vám doslova vykouzlí úsměv na tváři.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Ponožky

Barvy, vzory, komfort, kvalita to vše spojují moderní dámské ponožky, které si nebudete vědět vynachválit. Rychle si oblíbíte pohodlný pocit v ponožkách, který Vás bude provázet během celého dne. Dopřejte sobě nebo svým blízkým pohodlí, vkus a kvalitu, kterou najdete v našich dámských ponožkách. Nabízíme Vám ponožky, v nichž budete vždy vynikat ať už v práci, škole nebo při běžném nošení.


Ponožky jsou taktéž i vhodným či zábavným dárkem například na narozeniny, Vánoce nebo jakýkoli jiný svátek. Pokud rádi obdarúváváte svých nejbližších a máte dobrý pocit z radosti jiných tak ponožky byly, jsou a budou stále příjemným dárkem, kterým nikoho neurazíte, právě naopak potěšíte a vykouzlíte úsměv na tváři svým milovaným.

Nepodceňujte zimu a vyhněte se nachlazení během chladných měsíců s ponožkami v různých stylech a s různými motivy, které Vám všichni budou závidět. Ponožky nejsou jen pletený kus oděvu, také spojují všechny možné požadavky, které jsou pro nás důležité ať už to je móda nebo pocit tepla a komfortu. My jsme spojili všechny tyto vlastnosti dohromady a nabízíme Vám tři v jednom abychom naplnili všechny Vaše očekávání.


Milé dámy, zastavte se alespoň na chvíli a udělejte si kávičku, obujte si pohodlné ponožky, vyložte nohy na stůl, dejte internet do pohybu a nakupujte z pohodlí Vašeho domova. Při nákupu těchto ponožek můžete dostatečně relaxovat a také potěšíte své tělo a naplníte svou potřebu nákupní maniačky za málo peněz. Dámy už se nikam nespěchejte a myslete na sebe i na své zdraví, protože my na Vás myslíme a záleží nám na Vašich přáních. Proto Vám nabízíme celou škálu kvalitních dámských ponožek, které čekají jen na svou majitelku.


 

Materiál: 65% bavlna, 25% polyester, 10% polyakryl

 

Upozorňujeme, že rozdíly v barvách obrázků, mohou být způsobeny individuálním nastavením Vašeho počítače.

  • BarvaČerná

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.