Sportovní tmavě hnědé pánské tepláky s tkaničkami

760,00 Kč  s DPH

2ux1126_14627

Toužíte i Vy po pocitu pohodlí? Objevte s námi novou kolekci pánských tepláků. Naše bohatá nabídka Vám poskytne široký rozměr sportovních, moderních, jednobarevných, maskáčových tepláků nebo tepláky s potiskem, nápisy či se sníženým sedem. Manozo.cz Vám pomůže k tomu pravému komfortu.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Tepláky

Pánské tepláky patří bezpochyby mezi tu část pánského šatníku, kterou muži mají v oblibě. Pokud si Vaše práce vyžaduje formální oblečení, jako je košile, oblek či kravata, tak určitě oceníte pocit odpočinku a relaxu v pohodlných teplákách. I když se to možná nezdá, ale převážně si tepláky můžete obléknout ve většině svého volného času. Mnoho mužů si neumí představit svůj život bez fyzické aktivity. Proto jsou vynikajícím společníkem, který Vás neomezuje při sportu či jiných činnostech, jako například cestování, turistika nebo sledování televize.

 

Avšak stále více a více se ukazuje to, že tepláky nejsou vhodné jen do tělocvičny, ale své zastoupení mají i v městském stylu. Svým moderním provedením Vám dotvářejí pohodlný každodenní outfit. V naší nabídce si můžete vybrat z různých velikostí, střihů, barev, které hravě zkombinujete s trendy pánskou bundou, mikinou, tričkem či pohodlnými teniskami.

 

Materiál: 100% bavlna

 

Model má na sobě velikost XL (výška-182cm, váha-82kg).

Tolerance +/- 2cm

ROZMĚR OBVOD PASU (A) DÉLKA (B) 
S 33 99
M 35 100
L 37 102
XL 38 103
  • BarvaHnědá
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.