Elegantní šedá semišová dámská kabelka na ples se zlatým lemováním

297,00 Kč  s DPH

P-109 GREY

Krásné šaty, boty, účes a líčení jsou neodmyslitelnou součástí dokonalého outfitu u příležitosti oslav a různých společenských akcí. K tomu, abyste vypadaly kouzelně Vám nesmí chybět kabelka, která dodá pomyslnou tečku za Vašim outfitem. Vyberte si z naší pestré nabídky večerních kabelek, které si zamilujete.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Psaníčka

Málokterá ženská duše podlehne krásám kabelek. Určitě každá z Vás je držitelem ne jedné, ale mnoha kabelek, kterými se rady pyšníte. Jsou vyjádřením ženskosti, módním doplňkem, praktickým prostředkem, ale také šperkem, který krásně vynikne při večerních, společenských či párty šatech. Ano, právě pro Vás máme připravenou kolekci večerních kabelek, pokud se chystáte na ples, do divadla, opery, na svatbu, oslavu či jinou společenskou událost.


Vybrat si můžete z nestárnoucí černé klasiky nebo jiných barevných variací. Na své si také přijdou i milovnice lakovaných či metalických odstínů, které jsou zdobeny různými aplikacemi jako mašličky či třpytky. Nabízíme Vám i kabelky na řetízku nebo jen do ruky. Kombinovat je můžete s botami, nebo i doplňky jako náušnice a náramky. Podtrhněte svou ženskost kabelkou, která Vám vykouzlí dokonalý outfit.


Výška kabelky: 14.5 cm

Šířka kabelky: 22 cm

 

Materiál: eko semiš

 

Kabelka se může nosit v ruce nebo na řetízkový ramínku.

  • BarvaŠedá
  • PříležitostPles a párty
  • MateriálSemiš

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.