Šedá elegantní kufříková kabelka na zip

919,00 Kč  s DPH

NBAG0680. T11

Kabelky jsou součástí ženského světa, který je pro opačné pohlaví jen záhadou. Je tajemstvím, co všechno obyčejná dámská kabelka dokáže obsáhnout. Byznys kabelky ocení dámy každého věku, které díky nim svému vzhledu dodají elegantní nádech a styl. Byznys kabelky patří k trendům, které jen tak nezapadnou prachem.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Byznys kabelky

Dámské byznys kabelky jsou tak, jako všechny kabelky, praktickým, ale i estetickým doplňkem každé ženy. Byznys kabelky jsou navrhovány tak, aby se do nich klidně vešlo vše, co žena během dne potřebuje a také věci, které potřebuje do práce. V kabelce tak s sebou můžete nosit potřebné papíry, tablet či malý notebook. Svým designem se bez problémů hodí k elegantnímu pracovnímu outfitu jako je dámský kostým či sukně s halenkou.


Dámské kabelky ve stylu byznys jsou oblíbené nejen u žen, které pracují v kanceláři, ale jsou populární u všech žen, které mají rády styl oblékání s nádechem elegance. Ke svému outfitu si můžete zvolit byznys kabelku výraznější barvy, kterou zkombinujete s lodičkami, nebo jinými botami. Budete tak vypadat decentně a přece zazáříte.


Výška kabelky: 20 cm

Výška kabelky s držadly: 30 cm

Šířka kabelky: 28 cm

Tloušťka kabelky: 14 cm

Dno kabelky: 28 cm x 13 cm

Délka držadla kabelky: 28 cm

Maximální délka ramínka: 134 cm

 

Materiál: ekokůže

 

Kabelka má dvě oddělené kapsy. Každé se zapínáním na zip.

Kabelka má vnitřní kapsu na zip.

  • BarvaŠedá
  • PříležitostVolný čas a práce

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.