Bavlněná bílá trička dámská

243,00 Kč  s DPH

ry0287_15141

Dámy, léto je tady a Vaše sbírka triček potřebuje nové kousky, které by oživily Váš outfit? Užijte si letní dny v nových dámských tričkách s krátkým rukávem! Nebuďte pozadu a vyberte si tričko, které Vám skvěle sedne. Stačí si vybrat svou velikost ze široké škály barev, motivů a vzorů a Váš letní outfit zaručeně ocení všichni kolem.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámská trička

Všichni dobře víme, že my ženy prostě milujeme nakupování a nemusíme si koupit drahé lodičky abychom jsme si udělali radost. Krásně se potěšíme i maličkostí jako je například tričko, jejichž samozřejmě nikdy není dost! Modernost, nadčasovost a kvalita! To je to, co hledáme. Naše dámská trička splňují všechny tyto požadavky.

Dámské letní trička s krátkým rukávem jsou kvalitně zpracované a díky svému bavlněnému materiálu nabízejí komfort nejen během letních veder, ale také ve zbývajících ročních obdobích. Jednobarevné trička a trička s originálním potiskem jsou skvělým kouskem každého moderního dámského outfitu, který můžete nosit nejen ve volném čase, ale i v práci, v níž neformálnost není problémem.

Výhodou dámských triček je i to, že je můžete hravě zkombinovat se stylovými mikinami s kapucí, ale i bez ní nebo pěknými svetříky. V naší nabídce internetového obchodu si můžete snadno vyskládat kompletní letní outfit včetně espadrilek nebo sandálků.


 

Materiál: 100% bavlna

 

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR DÉLKA (A) HRUDNÍK (B) 
M 63 47
L 65 50
XL 66 53
  • BarvaBílá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.