Černé balerínky s vybíjením

358,00 Kč  s DPH

98-14 BLK_5797

Na to, abyste se cítili žensky a elegantně nemusíte trápit Vaše nohy ve vysokých podpatcích. Vyměňte pocit bolavých a unavených nohou za pocit pohodlí. Balerínky se těší ženské oblibě bez ohledu na věk. Dámské balerínky, jsou alternativou, která se hodí tak k sukním a elegantním kalhotám, jakož i k riflím.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské balerínky

O produktu

Dámské balerínky se staly oblíbenou alternativou vysokých podpatků, které ne každá žena zvládá bravurně nosit na nohách celý den. Své využití mají téměř během celého roku. Dobře se nosí nejen v letních vedrech, ale i během teplých jarních a časných podzimních dní. Balerínky jsou univerzální obuví, kterou je možné nosit na různé příležitosti. Je už na Vás, zda si ich rady obujete na oslavu, vycházku do města či do práce. Balerínky jsou vynikající obuví i na akce jako jsou svatby a plesy. 


Když jsou již Vaše nohy unavené z dlouhého tancování, ale Vy byste ještě ráda pokračovala v zábavě, sáhněte po pohodlné obuvi, která se hodí i k Vašemu elegantnímu outfitu, a užívejte si do časných ranních hodin. Vybrat si můžete balerínky různých stylů. Elegantní, sportovní, háčkované, lakované a to vše ve více barevných kombinacích a provedeních. Když chcete působit trendy a moderně, balerínky barevně slaďte s kabelkou nebo vrchní částí oděvu. V naší nabídce najdete množství kousků, ze kterých si stačí jen vybrat, vyrazit ven a užívat si hezké dny.


Materiál

eko semiš

 

Velikostní tabulka

Rozměr Vnitřní délka 
3623
3723.5
3824
3925
4025.5
4126

 

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto
  • MateriálSemiš
  • StylBalerínky