Dámské sandály gladiátorky

667,00 Kč  s DPH

Utopia

Dámy i Vy už máte někdy chuť vyměnit vysoké podpatky za pohodlnou letní obuv, ze které Vás nebudou bolet Vaše chodidla? Dámské gladiátorky jsou ideální volbou během horkých letních dnů. Dopřejte si pocit osvěžujícího vánku i na Vašich nohách, v této dámské obuvi Vám vynikne nejen krása opálené pokožky ale i typ Vaší osobnosti.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské gladiátorky

Historie dámských gladiátorek se začala psát již ve starověkém Řecku. Avšak ve starověkém Římě jejich gladiátor nosili jako obuv do bojů. Dámské gladiátorky se řadí mezi páskové sandály, jejichž specifikem je pohodlná nízká podrážka. Řemínky obepínají chodidlo a tím zajistí, aby Vaše noha byla pevná během celého jejich nošení. Systém zapínání je většinou prostřednictvím řemínků nebo pomocí šněrování či zipu, který má své umístění vzadu.

V současnosti se dámské gladiátorky těší velké oblibě a patří mezi nejvyhledávanější letní obuv. Přinášíme Vám tip jak jednoduše a snadno si můžete zkombinovat svůj outfit s touto dámskou obuví. Pokud jste nižší postavy doporučujeme Vám barvy jako černá, hnědá či tmavě hnědá. Gladiátorky hravě zkombinujete s letními šaty, sukní nebo krátkými kalhotami. V naší bohaté nabídce dámských gladiátorek si můžete vybrat nejen ze širokého výběru barev, ale i různých aplikací a motivů, se kterými vykouzlíte neodolatelný letní outfit, který ocení každý kolem. Fantazií v módě se meze nekladou.

Materiál: eko semiš


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40  26
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaBéžová
  • PříležitostLéto
  • MateriálSemiš
  • StylGladiátorky

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.