Stříbrné luxusní lodičky s ostrou špičkou a na vysokém podpatku

930,00 Kč  s DPH

D-42 ROSE GOLD_7288

Obecně je známo, že ženskou slabostí jsou boty. Dámské lodičky jsou nestárnoucí klasikou už od nepaměti. Určitě ne jednu z vás potěší nový pár dámských lodiček, jejichž symbolem je elegance, atraktivnost a ženskost. Přeneste se s námi do světa dámských lodiček, ve kterém si každá popelka jistě najde svou vysněnou a hledanou střevíček.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské lodičky

O produktu

Málokterý druh obuvi se dokáže vyrovnat v eleganci a ženskosti dámským lodičkám, protože jsou považovány za královny mezi botami a určitě by neměly chybět v dámském botníku. Ne jedna z nás si ráda zavzpomíná na dobu, kdy jako malá princezna si potají zkoušela mamkine boty na vysokých podpatcích a snila o tom jak z ní jednou jednoho dne až vyroste bude velká dáma v lodičkách. Sen se stal skutečností a pro Vás to už nemusí být jen o snění, ale mohou být těmi nejlepšími společnicemi, pokud se chystáte do práce, na procházku městem, první rande, setkání s kamarádkami, na oslavu, tanec či jinou společenskou událost, příležitostí je mnoho. 

Pokud jste zastánkyní věčně živé klasiky černé a béžové nebo se nebojíte experimentovat s pastelovými, či výraznými barvami, tak si určitě přijdete na své. Nezapomeňte ani na výšku podpatku, který si zvolte tak, abyste patřičně cítili jako dáma a chůzi v nich zvládli bravurně. Jelikož ne každé ženě vyhovují jehlové podpatky, tak u nás kromě nich najdete velké množství lodiček nejen na platformě, ale také s hrubým či nízkým podpatkem, které můžete zkombinovat s jakýmkoli kouskem dámského oblečení.


Materiál

ekokůže

 

Výška podpatků

Výška podpatků: 9,5 cm


Velikostní tabulka

Rozměr Vnitřní délka 
  
3623,5
3724
3824,5
3925
4025,5
41 26,5

 

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuVysoké (nad 6,5 cm)
  • BarvaStříbrná
  • PříležitostPles a párty
  • MateriálEkokůže
  • StylLodičky

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.