Mikiny dámské v modré barvě bez kapuce

1 103,00 Kč  s DPH

K210GT

Dámy, toužíte kráčet s nejnovějšími módními trendy? Chcete Váš šatník oživit o trendové modely v zajímavých barvách a střizích? Přinášíme Vám kolekci dámských mikin bez kapuce, díky kterým vyniknete z davu a Váš look bude vždy jedinečný a originální. Mikiny bez kapuce z naší nabídky jsou dobře kombinovatelné s pěknými kalhotami, džínami nebo sukní.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské mikiny

Dámské mikiny bez kapuce z naší nabídky vyzvednou Vaši ženskost a skvěle osvěží Váš outfit. Najdete u nás mikiny s potiskem nebo květované mikiny, které se v této sezóně těší velké oblibě u žen. Široká škála módních dámských mikin Vám nabízí na výběr mikiny s dlouhým rukávem, i mikiny přes hlavu bez zipu. Pro vyzvednutí elegance jsou mikiny bez kapuce jako stvořené. Klasické barvy, ale i nejmodernější barevné odstíny Vás zvýrazní a přinesou ten správný průvan do Vašeho šatníku.

Velkou výhodou těchto mikin je, že jsou kombinovatelné s různými typy kalhot nebo bot. Ve Vašem šatníku Vám určitě nesmí chybět barevné mikiny, které se nejlépe hodí k legínám nebo džegínsom. Ať už si je obléknete do práce nebo k posezení s rodinou a přáteli, všude se budete cítit pohodlně a zároveň přitažlivě. Dámy nezapomínejte, že žena, která je spokojena se svým outfitem je spokojená sama se sebou.


 

Materiál: 95% bavlna, 5% elastán

  • BarvaModrá
  • PříležitostJaro/Podzim
  • Druhbez kapucne

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.