Pohodlně dámské pantofle v růžové barvě

419,00 Kč  s DPH

NM7513

Hledáte ten největší komfort a pohodlí pro vaše nohy? V tomto případě jste tu správně. Měkké, teplé a poddajné pantofle vhodné na každodenní nošení Vám zaručí pocit jako byste kráčeli po obláčku. Dopřejte svým nohám zasloužený odpočinek a pohodlí domova.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské pantofle

Pantofle! Cenově dostupný a hlavně praktický dárek na jakýkoliv svátek. Je na Vás zda jimi potěšíte Vašich blízkých na Vánoce, narozeniny, svátek, nebo jinou příležitost. Určitě však sklidíte úspěch. Obujte svou rodinu do měkkých a teplých materiálů, které zaručeně přinesou tu správnou domácí pohodu. Vaše mamka, babička, dcera či kamarádka si určitě zaslouží jen to nejlepší.


Myslete však i na sebe. Jste unavená, propracovaná a z vysokých podpatků Vás už bolí nohy? Neexistuje lepší pocit než odkopnout běžnou obuv do kouta a navléci si na nohy bačkůrky, které okamžitě uleví Vaším nohám. Nohy je třeba stále udržovat v teple, hlavně v tomto chladném počasí. Je jedno jestli vaříte, uklízíte nebo jen tak lenošíte na gauči se sklenkou vínka. Vaše nohy se Vám za toto pohodlí určitě odvděčí. Díky různým barvám a vzorem budete i v pantoflích vypadat skvěle a můžete si je doladit k domácímu oděvu či k pyžamu.


Pantofle jsou doplňkem šatníku každé správné ženy. Nohy v teple a extrémní pohodlí je zaručenou cestou k dobré náladě. A dobrá nálada je zaručena cesta k šťastnému domovu. Představte si, že po dlouhém dni v práci přijdete domů, unavená, propracovaná a s bolavými nohami a namísto našich měkkých a teplých bačkůrek bude na vaše nohy čekat jen tvrdá podlaha. Řešením jsou pantofle které okamžitě uleví Vašim bolavým nohám a zlepší Váš den.


V nabídce najdete pantofle různých barev, vzorů, ozdobných motivů či velikostí. Doplňkem mohou být různé kamínky, třásně či mašličky. Každá žena, ať už je jakkoli náročná, si jistě najde pantofle jako šité na její nohy. Naše pantofle jsou snadno nazouvatelné, tedy se nemusíte trápit s jejich obutím, jednoduše do nich vpadnete jedním pohybem. Využít je můžete všude, jestli se nacházíte doma, na chatě nebo na dovolené. Pohodlí domova si můžete vzít stále s sebou. Jsou vhodné jako dárek či malá pozornost.

 

Pantofle jsou elastické

 

Papuče v rozměru od 35 až 38 velikosti jsou vhodné pro délku nohy od 22.5 cm až 24.5 cm.

Papuče v rozměru od 39 až 41 velikosti jsou vhodné pro délku nohy od 25 cm až 26.5 cm.

 

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY 

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaRůžová
  • PříležitostZima
  • StylPantofle