Dámské polobotky na jaro s jemným vybíjením černé barvy

449,00 Kč  s DPH

127-20 BLK

Chcete-li držet krok s módními trendy s nádechem retro a zároveň působit elegantně při každé příležitosti tak neváhejte a zvolte si dámské polobotky. Vyšší podrážka zaručuje pohodlí pro Vaše nohy a šněrovací polobotky dodávají celému designu ten pravý šmrnc. Váš každodenní outfit bude s jarními a podzimními polobotkami ideálně sladěný.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské polobotky

Dámy, možná jste nevěděli, ale dámské polobotky byly inspirovány designem pánských bot. Nemusíte se ale bát, jejich nošením vůbec neztratíte na ženskosti. Se správně vybranými módními kousky mohou dámské polobotky dokonce Vaši ženskost zvýraznit. Elegantní dámské polobotky vyzvednou Váš nezaměnitelný vkus v oblékání. Dámské polobotky na jaro se těší velké oblibě u žen každého věku. Vyznačují se také tím, že je skvěle můžete doladit k jakémukoliv jarnímu nebo podzimnímu outfitu.

V naší nabídce najdete dámské polobotky na podpatku nebo platformě, dámské kožené polobotky, dámské polobotky na šněrování. Určitě Vás okouzlí i lakované polobotky z naší nabídky. I milovnice extravagance si zde najdou své oblíbené polobotky s různými ozdobami a aplikacemi. Polobotky jsou jako stvořené na přechodné období, kdy se každou chvíli mění počasí. V chladnějších dnech mohou zateplené polobotky snadno nahradit i lodičky a skvěle se budou hodit k elegantnímu oblečení do kanceláře. Výhodou pohodlných dámských polobotek je, že v nich Vaše nohy budou odpočívat na každém kroku. Polobotky snadno sladíte se sukní i kalhotami. K jarním dámským polobotkám stačí doladit pěknou kabelku a jste připravena vyrazit ven.


Materiál: eko semiš


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23.5
37 24
38 24.5
39 25
40  25.5
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostJaro/Podzim
  • MateriálSemiš
  • StylPolobotky