Dámské jarní bundy v modré barvě

1 441,00 Kč  s DPH

tx2195_16032

Jaro a podzim jsou období charakteristické náhlými změnami počasí. I když je ráno slunečno, odpoledne Vás může překvapit liják. Dámy, proto je dobré se do těchto ročních období vyzbrojit kvalitní přechodnou bundou, která Vás ochrání a zároveň pěkně dotvoří Váš jarní či podzimní outfit. Nabízíme Vám přechodné dámské bundy v trendových modelech, různých barvách a velikostech.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámské přechodné bundy

V proměnlivém jarním a podzimním počasí je Vaším největším pomocníkem přechodná bunda. Při výběru jarní dámské bundy musíte dbát hlavně na to, aby byla vyrobena z kvalitního materiálu a dobře splnila svou ochrannou funkci. Přechodné dámské bundy z naší nabídky jednoznačně splňují tento požadavek. My ženy se však rady oblékáme do pěkného oblečení, které musí být inspirovány nejnovějšími módními trendy a chceme se ostatním líbit. Proto při výběru podzimních bund bereme ohled i na barvu a střih bundy. Oblíbené jsou i různé ozdoby a aplikace jako například kožešinka, výrazné zipy a přívěsky.


Z naší nabídky moderních jarních a podzimních větrovek si vybere určitě každá žena, protože u nás najdete bohatou paletu dámských bund do přechodného počasí nebo chladnějších letních večerů. V této kategorii najdete nejen klasické sportovní jarní bundy, kožené dámské bundy ale i dámské džínové bundy. V dámské prošívané bundě či v dámské bundě bomber stylu se budete cítit skvěle a určitě si vysloužíte obdivné pohledy z okolí. Nabídka je opravdu široká, stačí si jen vybrat a nosit.


Materiál: 95% bavlna, 4% viskóza, 1% polyester

 

Tolerance +/- 2cm

 
ROZMĚR DÉLKA (A)  HRUDNÍK (B)  PÁS (C)  DÉLKA RUKÁVU (D)  DÉLKA RUKÁVU (E)  
UNIVERZÁLNÍ   64 51 48 77 51