Jeans bunda šedé barvy pro muže

1 441,00 Kč  s DPH

tx2186_16016

Pánské riflové bundy jsou kouskem oblečení, který by neměl chybět v žádném mužském šatníku. Už dlouhá léta se džínová bunda těší velké oblibě. Její nadčasový design Vám dodá šmrnc a styl. Kráčejte s módou a vyberte si z naší nabídky bundu, která Vás bude provázet během celého roku.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Džínové bundy

Víte jaký kousek oblečení by ve vaší skříni neměl chybět? Přece riflová bunda. Tento stylový a nadčasový módní kousek si už dlouhá léta drží své místo nejen v ulicích ale také na módních přehlídkách. Pánské riflové bundy jsou snadno kombinovatelné s jakýmkoli druhem oblečení. Obujte si botasky, stylové kalhoty a tričko a džínová bunda bude už jen třešničkou Vašeho celkového outfitu.


V naší nabídce najdete různé barvené odstíny rifloviny, bundy s kapucí i bez, nebo maskáčový či jednobarevný motiv. Stačí si jen vybrat tu, která Vám skvěle padne. Riflové bundy nejsou jen módním výstřelkem, díky skvělému materiálu a provedení Vás zahřejí během chladnějších dní a ochrání před výkyvy počasí. Pokud ve Vašem šatníku tento kousek chybí, měli byste to čím dříve napravit.


Materiál: 95% bavlna, 4% viskóza, 1% polyester


Tolerance +/- 2cm

 
ROZMĚR DÉLKA (A)  HRUDNÍK (B)  PÁS (C)  DÉLKA RUKÁVU (D)  DÉLKA RUKÁVU (E)
S 64 49 47 75 51
M 65 52 50 79 53
L 66 54 50 80 53
XL 66 56 52 81 53
  • BarvaŠedá
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.