Světle modrá dámská kabelka na rameno s malou kosmetickou taškou

667,00 Kč  s DPH

S-1 GREEN

Kabelky jsou v dámském outfitu jako třešnička na dortu. Dokáží ho oživit, doladit, utvořit dojem z celého vzezření. Ačkoliv kabelky na rameno patří spíše ke klasice, nebojte se do ní vnést stylové barvy, střihy a moderní design. Při obyčejné cestě do práce se tak i Vy můžete cítit jako modelka na molu.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Kabelky na rameno

Ze všech typů kabelek, kterých je nespočetne, jsou právě kabelky na rameno těmi, které si nacházejí místo u žen nejčastěji. Tyto kabelky prakticky přehodíte přes rameno a jste připravená vyběhnout z pohodlí domova. Jejich využívání je záležitostí každého běžného dne, zda jde o všední povinnosti nebo o příjemný odpočinek s přítelkyněmi. Dámské kabelky přes rameno můžete klidně nosit v ruce nebo i prověšené na předloktí. V tomto případě se nemusíte obávat toho, že byste se dopustili jakéhokoliv módního prohřešku.

 

Neváhejte si vybrat z různých velikostí, střihů a barev kabelek, které se hodí pro každou ženu. Kabelky přece perfektně doplňují ženský outfit a je nejlépe sladit je s botami, doplňky nebo kouskem oblečení. Celkový dojem pak bude bezchybný.

 

Výška kabelky: 25 cm

Šířka kabelky: 34 cm

Tloušťka: 15 cm

 

Materiál: ekokůže

 

Kabelka má uvnitř menší kosmetickou taštičku.


Kabelka má vnitřní přihrádku.

  • BarvaModrá
  • PříležitostVolný čas a práce
  • MateriálEkokůže

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.