Pánská polokošile krátký rukáv

679,00 Kč  s DPH

2056

Pokud patříte mezi muže který mají rádi sportovní eleganci, pánské polokošile jsou pro Vás skvělým řešením. Kombinace klasického trička s elegantním límcem Vám dodá šmrnc. Polokošile se snadno kombinují s jakýmkoliv tipem kalhot a bot. Je jen na Vás kterou barvu a styl si vyberete.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Krátký rukáv

 

Polokošile jsou skvělým řešením pro muže, kteří nemají rádi čistou eleganci ale chtějí kráčet s módou. Skvělý materiál, krásné barvy a dokonalý střih Vám zaručují že polokošile Vám dokonale padne a budete vypadat stylově. Je vhodná pro různé příležitosti. Je jedno jestli jdete s přáteli na kávu, do baru nebo jen na procházku.


Určitě i ve Vašem životě nastane situace kdy nevíte co na sebe. Klasické trička Vás už omrzely a potřebujete vypadat skvěle. V tomto případě je polokošile dokonalým řešením. Zkombinujte ji s jakýmikoliv kalhotami a elegantními botami a skvělý outfit je na světě. Budete působit svěže, stylově a elegantně.


V naší nabídce najdete polokošile různých barev, střihů či motivů. Každý muž si vybere tu, která se mu bude dokonale hodit. Užívejte si svůj den a obdivné pohledy všech žen.


Materiál: 100% bavlna

 


Tolerance +/- 2 cm

 

ROZMĚRSMLXLXXL
A 69 71 73 75 76
B 48 50 52 54 56
C 47 49 51 53 55
  • BarvaČervená
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.