Dámské černé mokasíny

379,00 Kč  s DPH

52679

V naší nabídce najdete dámské mokasíny v různých stylech, které odpovídají současným horkým trendem. Pro široký výběr stylů a materiálů zkombinujete tyto boty s každým outfitem, ať už do práce nebo na večer s přáteli. Zaručeně si u nás najdete boty, které budou vyhovovat Vašim požadavkům.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Mokasíny

Dámské mokasíny jsou nepochybně jednou z nejoblíbenějších letních bot. Jsou mimořádně pohodlné a v univerzálním stylu, což z nich dělá skvělou letní obuv, která každý rok zůstává na vrcholu. V této sezoně mokasíny dokonale zapadají do městského vzhledu. Zkombinujete jejich skvěle ke každému letnímu outfitu, a co je nejdůležitější - budou vás doprovázet na nohách i během nejnáročnějších dní. Není divu, že mokasíny jsou často součástí outfitů celebrit a umělců z celého světa. Dámské mokasíny na Fashionday.eu představují stylové pohodlí pro Vaše nohy!

 

Jsou ideální volbou v létě - obléci si k nim například neformální bavlněné kalhoty a pruhované tričko vytváří klasickou námořnickou kombinaci. Na jaře nebo během prvních podzimních pohodových dní jsou dokonalým doplňkem ke chino kalhotám a kabátem. Nabízíme Vám mokasíny v mnoha verzích. Klasické kožené modely v barvách černé, hnědé a námořnické modři nebo semišové mokasíny v klasických letních barvách jako oranžová, modrá a červená. Tyto slip-on boty jsou přesně to, co hledáte, protože kombinují módu a pohodlí senzačním způsobem, který se hodí do víkendové i městské atmosféry.


Materiál: eko semiš


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23.5
37 24
38 24.5
39 25
40  26
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto
  • MateriálSemiš
  • StylNašuchovacia obuv

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.