Černé jednodílné plavky

978,00 Kč  s DPH

M-487

Dámy, pokud se rady držíte módních trendů a patříte mezi ženy, které upřednostňují spíše jednodílné plavky, u nás jste na správném místě! Jednodílné plavky, které se nazývají monokiny jsou specifické svým vykrojeným střihem, díky čemuž určitě nepůsobí fádní a tuctová. Vykouzlit trendy a sexy plážový outfit nikdy nebylo snazší!

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Monokiny

 

Dámy, právě jste objevili bohatou nabídku plavek monokin, v níž si každá z Vás najde ten pravý kousek. Pokud jste si právě položili otázku, co jsou monokiny a není Vám tento výraz zcela jasný, zveme Vás nakouknout spolu s námi do světa monokin, kde Vám ukážeme, že i během letní dovolené nebo na koupališti se můžete cítit příjemně a krásná zároveň. Monokiny jsou používaným výrazem pro jednodílné plavky, které jsou typické zejména tím, že po stranách jsou vykrojené a prostříhávané. Díky tomuto střihu jsou specifickým kouskem, který ve vaší sbírce rozhodně nesmí chybět!

V naší kategorií monokin si můžete vybrat z různých barev, střihů, které jsou s nařasením nebo hladké doplněné různými aplikacemi. Tento asymetrický střih plavek Vám pomůže skrýt i malé chybičky krásy, kterými může být například ochablé bříško po porodu. Tyto dámské plavky vědí prostě dokonale skrýt, co má být skryté a odhalit přednosti, kterými se chcete na pláži prezentovat. Navíc, pokud Vás omrzí koupání a opalování a vydáte se na letní procházku, skvěle je můžete zkombinovat se šortkami, sukní nebo letními šaty.


Materiál: 80% polyamid, 20% elastan


ROZMĚR

OBVOD HRUDNÍKU

OBVOD POD PRSY

OBVOD V BOCÍCH

DÉLKA PLAVEK

S

 82-84cm

68-73 cm

do 90 cm

56 cm + 15 cm ramínka

M

 85-87 cm

71-76 cm

do 94 cm

58 cm + 15 cm ramínka

L

88-90 cm

74-79 cm

do 98 cm

60 cm + 15 cm ramínka

XL

91-92 cm

77-82 cm

do 102 cm

62 cm + 15 cm ramínka

2XL

93-94 cm

80-85 cm

do 106 cm

64 cm + 15 cm ramínka

  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.