Černé sandály s přezkou

324,00 Kč  s DPH

SY644_19951

Hledáte dámské sandály, které budou odrážet Váš jedinečný styl a zároveň si dáte záležet na tom, aby boty, které nosíte byly nejen hezké ale také pohodlné a kvalitní? Sandálky z naší nabídky splňují všechna tato kritéria. Nabízíme Vám nejnovější módní trendy z této kategorie obuvi, na které budete pyšná.

Dámské sandály jsou ideální volbou, když se během prvních letních dnů nebo intenzivních teplot chcete obout vkusně, žensky a atraktivně. Sandálky bez pochyb patří mezi oblíbenou obuv každé ženy a snadno se dají sladit k letnímu oblečení. Pokud chcete svým chodidlům dopřát pohodlí a zároveň se držet módních trendů, tak si vyberte z naší nabídky letních sandálů. S různými barvami a styly si vytvoříte nový vzhled svého šatníku, oživíte svůj outfit a necháte vyniknout svou opálenou pokožku velmi jednoduše. 

Během letních prázdnin, kdy rady chodíte na výlety a chcete vypadat dobře a stylově určitě sáhněte po pohodlných sandálech. Díky tomu, že sandálky patří mezi otevřenou obuv, si během veder můžete užívat ten pocit, když Vaše nohy pohladí jemný vánek a osvěží tak celé tělo. Vaše nohy se tak rychle nezpotí a Vy se můžete cítit dobře a svěže. Tato obuv je vhodná na různé příležitosti, na procházky do města, ale díky svému zdobení i na letní párty nebo i na svatby či oslavy.

 

Materiál: ekokůže

 

ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23.5
37 24
38 24.5
39 25
40  26
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto
  • MateriálEkokůže
  • StylSandály