Moderní pánské sako v modré barvě se zapínáním na knoflíky

1 770,00 Kč  s DPH

mx0396_18653

Pánové, hledáte módní kousek, který doplní Váš outfit? Chcete svým outfitem zaujmout a vyniknout z davu? U nás jste na správném místě! Pánské sako je skvělým doplňkem, který nesmí chybět v šatníku žádného moderního muže. Saka určitě nejsou určeny pouze pro byznysmeny, ale mohou patřit ke každodennímu oblečení každého muže. Vyberte si z naší nabídky pánských slim fit sak různých barev a velikostí.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánská saka

O produktu

Sako by mělo pro muže představovat to, co pro ženy znamenají lodičky. Chcete aby Váš outfit působil originálně a zároveň jste se v něm cítili pohodlně? Oblečte se do našich sak a určitě nezůstanete nepovšimnut. Sako není jen módním doplňkem, sako je nástrojem na Vaši sebe reprezentaci. Ať už chcete zazářit na společenské události, na různých setkáních nebo chcete vypadat dobře v práci, vyberte si pánské sako, které Vám zlepší den.

V nabídce jsou klasické pánské společenské saka, saka na svatbu ale i extravagantní pánská saka. Každý milovník elegance a luxusu si u nás přijde na své. Jestliže luxusní pánské sako sladíte s elegantními kalhotami a pěknou košilí připravte se na obdivné pohledy z Vašeho okolí, které Vás budou provázet kdekoli. Své si u nás najdou i nadšenci ležérního méně formálního stylu. Nabídka je bohatá i na pánská saka k riflím a pánské sportovní saka. Při nošení pánských sak se meze nekladou. Sportovní sako stačí sladit s tričkem a neformálními kalhotami a můžete vyběhnout ven užívat si příjemné chvíle s rodinou a přáteli. Pánské sportovně elegantní sako nebo riflové sako může být Vašim věrným společníkem na každý den.


Materiál

60% viskoza, 37% polyester, 3% elastan


Veľkostní tabulka

Tolerance +/- 2cm

 

ROZMĚRDÉLKA (A)HRUDNÍK (B)DÉLKA RUKÁVU (C)DÉLKA RUKÁVU (D)
S 67 48 74 43
M 68 50 74 43
L 69 52 76 44
XL 70 54 77 45
XXL 71 56 78 46
3XL 72 58 79 46
  • BarvaModrá
  • PříležitostFormální

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.