Tričko s potiskem bíle

368,00 Kč  s DPH

rx2109_10950

Nejen ženy připisují důležitost módě a oblékání, ale tímto tématem se zabývají i páni, a to ve velké míře. Nebuďte pozadu a oživte si svůj šatník trendy kousky pánských triček s krátkým rukávem. Vyberte si správnou velikost a motiv dle svého stylu a zaručeně budete vypadat originálně a nepřehlédnutelně.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánská trička

O produktu

Pánská trička s krátkým rukávem jsou kvalitně zpracované a díky svému bavlněnému materiálu nabízejí komfort nejen během letních veder ale také ve zbývajících ročních obdobích. Stylové pánské trička jsou skvělým kouskem každého moderního outfitu který je nositelný ve volném čase ale i v práci, v níž neformálnost není problémem.

Můžete je zkombinovat s moderními pánskými košilemi, saky, mikinami nebo svetry. Trička s potiskem nebo bez potisku jsou neodmyslitelnou součástí každého pánského šatníku. V naší nabídce internetového obchodu si můžete snadno vyskládat svůj kompletní look, včetně bot, se kterým okouzlíte při každé příležitosti. Různé barvy a motivy triček, kterými se odlišíte od davu lidí s pocitem, že v každé situaci budete vypadat dobře.


Materiál

Materiál: 100% bavlna


Velikostní tabulka

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR DÉLKA (A) HRUDNÍK (B) 
M 72 50
L 74 52
XL 77 54
XXL 79 56
  • BarvaBílá
  • PříležitostVolný čas