Pánské digitální hodinky na sport

460,00 Kč  s DPH

9006

Pánové, sport je i Vaším oblíbeným koníčkem? Záleží Vám na osobním vzhledu a vzhledu? Jak je všeobecně známo, že i muži mají svůj doplňkový repertoár, ve kterém za tradiční pánský doplněk se pokládají i hodinky. Pokud jste zastáncem sportovního looku, právě pro Vás máme připraveny sportovního hodinky různých barev a velikostí, se kterými Váš outfit nabere ten nejlepší směr.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské hodinky

V dnešní uspěchané době, kdy lidé nemají dostatek času, jsou hodinky skvělým prostředkem pro rychlé zorientování se v dané situaci. Jak již jistě víte hodinky nejsou jen měřítkem času, ale i měřítkem vkusu. Pokud nepatříte k zastáncům elegantního stylu, ale jste spíše sportovní nadšenec, což se odráží i ve ve Vašem šatníku, tak právě Vám přinášíme sportovní pánské hodiny, kterým můžete vyjádřit svůj osobní styl.


V naší kategorii naleznete sportovní pánské hodinky různých barev, velikostí, se silikonovým, řemínkem, které se Vám skvěle hodí k Vašemu sportovnímu outfitu, pokud se chystáte do tělocvičny nebo na fotbal, či jinou sportovní aktivitu níž se věnujete. Snadno je můžete zkombinovat s trendy pánským tričkem, šortkami či sportovními teniskami.


Hmotnost: 50 g
Ostatní funkce hodinek: stopky, datum, alarm, podsvícení.
Voděodolnost: 30M


Průměr hodinek: 4,9 cm
Tloušťka hodinek: 1,9 cm
Maximální obvod řemínku: 21 cm
Šířka řemínku: 2,2 cm - 2,8 cm

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas
  • Pánské hodinkysportovní hodinky

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.