Pánská károvaná košile zelené barvy s odnínateľnou kapucí

869,00 Kč  s DPH

dx1698_19517

Určitě každý muž chce vypadat dobře a vysloužit si obdivné pohledy od svého okolí. Ať už Vás čeká společenská událost nebo běžný pracovní den, v luxusní pánské košili nezůstanete nepovšimnut. Na výběr jsou pánské společenské košile, pánské sportovní košile nebo riflové košile. Kolekci pánských košil s dlouhým rukávem snadno sladíte k riflím a společenským kalhotám.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské košile

O produktu

Pánové, košile s dlouhým rukávem jsou módním kouskem, který by rozhodně neměl chybět ve Vašem šatníku. Určitě není na škodu mít více košil v různých barvách a vzorech, abyste byli připraveni na jakoukoli příležitost. S naší kolekcí pánských košil slim fit se budete skvěle prezentovat na oslavách, svatbách ale i v práci. Všechny pánské košile s dlouhým rukávem z naší nabídky jsou střihu slim fit.

Najdete u nás největší výběr pánských společenských košil k obleku, které se hodí na svatby, oslavy a různé pracovní setkání, kde prostě musíte vypadat dobře a reprezentativně. Luxusní pánská košile je skvělým pomocníkem, s kterým uděláte na lidi ve svém okolí dobrý dojem. Nejuniverzálnějším kouskem je pánská bílá společenská košile, kterou stačí oživit barevnou kravatou či motýlkem.

Na své si však u nás přijdou i nadšenci ležérního stylu v oblékání. Můžete u nás najít pohodlné pánské flanelové košile, riflové košile, pánské košile s potiskem a sportovní pánské košile. Z nabídky moderních pánských košil si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Na výběr jsou různé barvy a vzory, například pánské kostkované košile, pánské košile kárované, tečkované i pruhované. Pánové, stačí si jen vybrat.


Materiál

50% bavlna, 50% polyester

 

Velikostní tabulka

Tolerance +/- 2cm

RozměrDélka (A)Hrudník (B)Délka rukávu (C)Délka rukávu(D)
S 72 45 76 50
M 73 47 77 50
L 74 49 78 51
XL 75 51 79 53
XXL 77 53 80 54
  • BarvaZelená
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.