Kožené bundy pánské na podzim

1 048,00 Kč  s DPH

tx2180_16010

Pánská kožená bunda je stylovým kouskem, který nikdy nezestárne! Módní trendy zaznamenávají rychlé změny, ale pokud chcete zůstat "in" ne jen jednu sezónu, tak si vyberte z nabídky našich pánských kožených bund, které Vám dodají mužský šarm a eleganci, ale najdete zde i kousky s rebelským nádechem a nádechem extravagance.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské kožené bundy

O produktu

Pánové, už jste přemýšleli jak oživit váš jarní a podzimní outfit? Zima už sice končí, ale stále Vás může překvapit mrazivý vítr a studený déšť. Ideálním pomocníkem do proměnlivého jarního počasí je jsou pánské kožené bundy. Kožená bunda se stala ověřenou klasikou, kterou žádný muž nemůže na svém zevnějšku nic pokazit, ba může svůj outfit jen vylepšit. Správný výběr jarní kožené bundy z Vás může udělat neodolatelného muže, který si vyslouží obdivné pohledy od ne jedné ženy. V našich kožených bundách se budete navíc cítit tak komfortně jako ve vlastní kůži.


Co se týče střihů, barev a vzorů je naše nabídka opravdu široká. Můžete u nás najít jednoduché sportovně elegantní koženkové bundy ale i koženky s prvky extravagance. Na své si nás přijdou i milovníci motorek, protože k motorkám neodmyslitelně patří drsná motorkářská kožená bunda, která Vás ochrání před silným větrem. Pánské koženky se dají snadno zkombinovat a jsou vhodné pro každodenní nošení.


Materiál

100% eko kůže


Velikostní tabulka

Tolerance +/- 2cm

ROZMĚR DÉLKA (A) HRUDNÍK (B) PAS (C) DÉLKA RUKÁVU (D) DÉLKA RUKÁVU (E)
M 64 54 49 72 45
L 66 56 51 74 46
XL 68 58 53 77 47
XXL 70 59 55 80 48
3XL 71 60 57 82 49
  • BarvaHnědá
  • PříležitostJaro/Podzim

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.