Světle modré pánské společenské kravaty

243,00 Kč  s DPH

K001

Při tradičním pánském společenském oblečení, které je tvořeno oblekem, košilí a kravatou je kravata právě tím doplňkem, který si každý všimne. To, jakou kravatu si na daný den zvolíte dokáže hodně říci o vaší náladě a vkusu. Vyberte si proto takovou, která Vás bude vystihovat. Z naší nabídky kravat v různých barevných provedeních to bude jednoduché.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské kravaty

 

Při setkání s neznámým člověkem platí, že první dojem zanecháme na základě oblečení, které máme na sobě. Snad proto se říká, že "šaty dělají člověka". Kravata se hodí ke každému obleku. Spolu s pěkně uvázaným kravatou budete vypadat skvěle na všech společenských událostech. Zanechte o sobě dojem, že jste gentleman.

Při nošení pánských kravat můžete popustit uzdu své fantazii. Platí totiž, že tutéž kravatu můžete zavázat na mnoho různých způsobů. Uzly, které na kravatě víte zavázat dokáží zvýraznit vzhled muže a dodat mu šarm. Při nošení kravaty je podstatná i její délka. Jelikož každý muž má jinou výšku, zavázáním uzlu na kravatě si dokážete délku kravaty velmi snadno nastavit. Vyhnete se tak společenskému faux-pas.

Při koupi kravaty se často klade důraz na její barevné provedení. Barevnou rozmanitostí kravat z naší nabídky budete překvapeni. V případě, že se chystáte se na společenskou událost spolu se svou partnerkou určitě pro Vás nebude problém vybrat si takovou, se kterou budete se svou partnerkou dokonale sladění a to i barevně.



Délka kravaty: 150 cm

Šířka kravaty: 5 cm

 

Materiál: 100% polyester

  • BarvaModrá
  • PříležitostFormální

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.