Sportovní pánské lyžařské bundy s kapucí černé barvy

1 685,00 Kč  s DPH

2283

Pánové, představujeme Vám novinku pro všechny fanoušky zimy a zimních sportů. Není nic lepšího než se v zimě pořádně vyřádit na lyžích nebo snowboardu. K tomu je však nutná i kvalitní lyžařská bunda, která Vás dokonale ochrání před zimou. Pokud chcete upoutat pozornost nejen svým lyžařským uměním, jste tu správně! Představujeme Vám pánské lyžařské bundy, ve kterých si zimu užijete plnými doušky.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské lyžařské bundy

Sezóna zimních sportů je tady a s ní i potřeba koupit si teplou lyžařskou bundu, ve které se budete cítit příjemně i když je venku pod nulou. V kategorii pánských lyžařských bund si přijde na své každý milovník zimních aktivit. Kvalitní pánská lyžařská bunda bude pro Vás ochranou nejen při lyžování a snowboardování ale i při každodenním nošení.


Naše pánské lyžařské bundy jsou vyráběny z materiálů nejvyšší kvality, které zabrání chladu proniknout k Vašemu tělu. K tomu napomáhají i nastavitelné rukávy, které si můžete jednoduše utáhnout kolem zápěstí a tím si udržíte příjemný pocit tepla. Výhodou těchto lyžařských bund je i to, že po stranách jsou otvory, které zabrání nadměrnému pocení. Funkcí pánských lyžařských bund je udržet Vás v teple, ale zároveň Vám nebudou bránit v pohybu, takže můžete s radostí vykonávat svou oblíbenou zimní aktivitu.


Pánové, nemáte rádi bundy s kapucí? To není žádný problém, všechny pánské lyžařské bundy mají odnímatelnou kapuci, takže vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Bundu si můžete různě přizpůsobit podle Vašich potřeb. Dodatečně si bundu můžete nastavit i zevnitř pomocí šňůrky. Vyberte si z bohaté nabídky pánských lyžařských bund, které Vám nabízíme v různých střizích, velikostech a barvách.


Pánové, ať už se celý rok těšíte na lyžovačku nebo jen chcete během zimy zůstat v teple, pánská lyžařská bunda je pro vás tím pravým řešením. Zpříjemní Vám chvíle strávené na svahu, ale i procházku zasněženým lesem či stavění sněhuláka s Vašimi dětmi. Lyžařská bunda je i tím správným dárkem, kterým můžete potěšit své blízké.

 

Materiál: 100% Nylon

 

Model má na sobě velikost XL (výška - 182 cm, váha - 82kg)

Tolerance +/- 2cm

 
ROZMĚRMLXLXXLXXXL
A 72 74 76 78 80
B 61 63 65 67 69
C 57 59 61 63 65
D 83 85 87 88 89
E 56 57 58 59 60
  • BarvaČerná
  • PříležitostZima

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.