Plochý silikonový náramek na zapínání

368,00 Kč  s DPH

B049

Každý chlap si je vědom toho, že s perfektním vzhledem může udělat dojem, nejen na pracovním setkání, společenských událostech, či posezení s kamarády, ale zejména při dobíjení srdce té pravé ženy. Ptáte se, jak si vytvořit svůj vlastní osobní styl? Inspirací Vám mohou být právě pánské náramky, které se mohou zdát jako maličkost, ale právě tato maličkost může vyniknout v celém Vašem outfitu.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské náramky

Nošení náramků se zná už od pravěku, kdy je nosili především právě muži. Zdobení rukou si spojovali s ochranou před jakýmkoli zlem. Od těch dob se mnoho změnilo a v současném 21. století je móda dostatečně pestrá a bohatá na módní trendy, v nichž jsou pánské náramky oblíbeným doplňkem v mužském outfitu.


I Vy se ptáte jaký náramek si máte vybrat nebo jaký by se vám nejvíce hodil? Z naší bohaté nabídky si můžete vybrat z ozdobných, kožených, řetízkových řemínků, které jsou doplněny korálky, křížky nebo jinými ozdobnými motivy. Pokud preferujete elegantní styl, můžete je kombinovat se sakem, při kterém náramky skvěle vyniknou s hodinkami. Muži oblibě nošení náramků zejména během léta, kdy je mohou kombinovat s trendy pánským tričkem, šortkami či pohodlnými teniskami a celkový outfit působí uvolněným letním dojmem. Možná jste netušili, že základní funkce pánských náramků není jen o tvoření outfitu, ale může být ty začátkem nové konverzace, tak proč to nezkusit?


Materiál: silikon, nerezová ocel


Šířka: 1 cm
Délka: 20 cm

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.