ARMY kraťasy pánské v zelené barvě

869,00 Kč  s DPH

82217

Pánové, léto je tady a s ním i horké dny plné letních radovánek. K létu neodmyslitelně patří pánské šortky, protože během veder se ani nic jiného nedá nosit. Pokud se chystáte oživit svou sbírku šortek novými kousky, tak jste na správném místě! Tyto pánské šortky z naší nabídky budete nosit raději než cokoli jiného, protože málokteré letní kraťasy Vám nabídnou takové pohodlí, vzdušnost a volnost.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské šortky

Mnozí z Vás si jistě nedovedou představit letní pohodu bez komfortních šortek. Pánské šortky patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější letní oblečení, které nesmí chybět ani ve Vašem šatníku. Kvalitní materiály, ze kterých jsou pánské kraťasy vyrobeny zaručují dlouhou stálost a životnost materiálu. Bavlna příjemná na dotek zajistí, že Vaše pokožka bude lépe dýchat i během letních veder.

 

V naší nabídce naleznete pánské stylové kraťasy, které Vás budou s radostí provázet celým letem. Ať už si je vezmete do práce, na dovolenou nebo na výlet s rodinou a přáteli, Váš letní outfit bude vždy moderní a zajímavý. Na výběr jsou pánské riflové kraťasy a šortky, maskáčové šortky i pánské plátěné kraťasy. Šortky můžete jednoduše sladit s pěknou mikinou, svetrem, teniskami nebo šlapkami. Každý z Vás si u nás najde ty pravé šortky podle svého stylu a vkusu.


 

Materiál: 100% bavlna

 

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚRMLXLXXL3XL
A 42 44 47 49 51
B 24 24 25 26 27
C 49 49 50 51 52
D 24 25 25 26 27
  • BarvaZelená
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.