Kraťasy pánské šedé

292,00 Kč  s DPH

sx0628_15569

Pánové, máte rádi ležérní styl a bez svých oblíbených tepláků se nepohnete ani na krok? Nemusíte se jich vzdát ani během teplých letních dnů, protože teplákové kraťasy z naší nabídky se stanou Vašim nejmilejším společníkem. Tyto šortky budete nosit raději než cokoli jiného, protože málokteré pánské letní kraťasy Vám nabídnou takový komfort, volnost a vzdušnost při jejich nošení.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Pánské šortky

O produktu

Mnozí z Vás si jistě nedovedou představit letní pohodu bez komfortních šortek. Pánské šortky patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější letní oblečení, které nesmí chybět ani ve Vašem šatníku. Kvalitní materiály, ze kterých jsou pánské kraťasy vyrobeny zaručují dlouhou stálost a životnost materiálu. Bavlna příjemná na dotek zajistí, že Vaše pokožka bude lépe dýchat i během letních veder.

V naší nabídce naleznete pánské stylové kraťasy, které Vás budou s radostí provázet celým letem. Ať už si je vezmete do práce, na dovolenou nebo na výlet s rodinou a přáteli, Váš letní outfit bude vždy moderní a zajímavý. Na výběr jsou pánské riflové kraťasy a šortky, maskáčové šortky i pánské plátěné kraťasy. Šortky můžete jednoduše sladit s pěknou mikinou, svetrem, teniskami nebo šlapkami. Každý z Vás si u nás najde ty pravé šortky podle svého stylu a vkusu.


Materiál

Materiál: 65% bavlna, 35% polyester

Velkostní tabuľka

 

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR PAS (A) DÉLKA (B) 
M 36 53
L 37 54
XL 38 55
XXL 40 58

  • BarvaŠedá
  • PříležitostVolný čas

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.