Sandály na klínku černé barvy

569,00 Kč  s DPH

KM115-1 BLK_6172

S příchodem horkých letních dnů mají mnohé z nás chuť oživit svou sbírku dámských sandálů novými a zajímavými kousky, jejichž design je inspirován nejnovějšími módními trendy. Sandály na klínku jsou ideální volbou na letní měsíce, protože platforma poskytuje nohám pohodlí a Vy si tak můžete užívat léto plnými doušky. Široké nabídce barev a motivů zaručeně neodolá žádná z Vás!

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Platforma

Sandálů nikdy není dost! Tohoto hesla se drží snad každá žena. Ve sbírce letní obuvi Vám určitě nesmí chybět pár krásných sandálů na klínku. Výhoda těchto sandálů je, že ačkoliv jsou na podpatku, Vaše nohy při jejich nošení vůbec netrpí. Pohodlná platforma zaručuje komfort chodidlům a moderní vzory a barvy budou skvělým oživením celého Vašeho letního outfitu.

Dámské sandály na klínku si tak oblíbíte, že během léta nebudete chtít obout nic jiného. Jemně zvýrazní a odhalí krásu Vašich nohou, díky čemuž se budete cítit přitažlivě a žensky. Ačkoliv platforma působí ležérně, tyto sandálky můžete sladit i k elegantním šatům a získáte zajímavý outfit do práce nebo do společnosti. Dámy, stačí si vybrat z bohaté palety motivů a vzorů a Váš vkus zaručeně ocení každý.


Materiál: ekokůže


Výška podpatku: 10 cm

Výška platformy: 3 cm


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 22.5
37 23
38 23.5
39 24.5
40  25

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuVysoké (nad 6,5 cm)
  • BarvaČerná
  • PříležitostLéto
  • MateriálEkokůže
  • StylSandály