Plavky sportovní se vzorem banánů

395,00 Kč  s DPH

2376

Pánové, léto je tady a Vy ještě nemáte plavky na letní dovolenou? Plavky jsou ideálním kouskem na koupaliště a na pláž, ale můžete je nosit i jako šortky na běžné nošení. Náš bohatý výběr plavek je inspirován nejnovějšími módními trendy, kterým vládnou svěží letní vzory a pestré barvy. Vyberte si ze široké nabídky pánských plavek, které Vám vyslouží obdivné pohledy z Vašeho okolí.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Plavky

Když se řekne léto, hned se nám vybaví horké slunce, koupaliště nebo pláž. A tak jako ženy, i muži touží po tom, aby zaujaly své okolí originálním letním outfitem. Pomocí pánských plavek z naší nabídky pro Vás nebude problém zazářit a zvýraznit se. Díky moderním letním vzorem a pestré škále barev se za vámi otočí nejedna žena. Připravte se na výlet nebo dovolenou a vybavte se hned několika kousky!

Pokud je Vaší oblíbenou letní aktivitou plavání a vodní sporty, bez kvalitních plavek se prostě neobejdete. U nás najdete pánské koupací šortky, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které se přizpůsobí Vaší postavě a nebudou Vám překážet v pohybu. Plavky vyrobeny z rychleschnoucí textilie, odolné vůči chlóru a mořské soli Vás budou s radostí provázet během celého léta.

Naše pánské plavky jsou perfektním kouskem nejen na pláž, ale můžete je zařadit do běžného letního šatníku. Pěkné plavky v kombinaci se stylovým tričkem vytvoří neodolatelný outfit na nákupy, procházku městem nebo posezení s přáteli. A navíc budete vždy připraveni skočit do vody a vykoupat se. V našem eshopu najdete plavky, které prostě musíte mít!


Materiál: 100% polyester


Model má na sobě velikost XL (výška-182cm, váha-82kg).

Tolerance +/- 2 cm

ROZMĚR  SMLXL
A   34 36 38  40
B   10 11 11 12
C   35 36 37 38
D   26 26 27 27
  • BarvaModrá
  • PříležitostLéto

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.