Červené psaníčko s řetízkem

297,00 Kč  s DPH

W-176 RED

Dámy nechte se okouzlit novou kolekcí psaníček, které svým jedinečným vzhledem, barvami a designovým provedením vyhoví Vašim očekáváním. Elegantní kabelky z naší nabídky jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy v kabelkovém světě, takže Váš outfit ozvláštní a zpestří. Stačí už jen doladit kabelku k outfitu a mužů dostanete do kolen.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Psaníčka

Pro ženy je nakupování kabelek a bot vášní, která dokáže vždy zlepšit náladu. Většina žen dá za pravdu tomu, že tak jako bot ani kabelek není nikdy dost. Psaníčka se staly nezbytnou součástí sbírky kabelek každé z nás. I když na první pohled jsou specifické hlavně tím, že připomínají obálku, mnoho žen je má v oblibě díky jednoduchému tvaru.

Kabelky do ruky jsou mimořádně populární i díky tomu, že svou jednoduchostí a stylovým vzhledem okouzlí Vás i všech kolem. Na společenských událostech určitě oceníte i to, že jejich prostor není zbytečně velký. Naše kategorie psaníček je bohatá nejen na barvy a velikosti, ale také si můžete vybrat z lesklých či matných povrchů kabelek. Výhodou dámských kabelek je to, že mají ramínko, které si můžete kdykoliv připnout a můžete je nosit i přes rameno. Hodí se Vám na různé příležitosti jako je divadlo, svatba, párty či jiná společenská událost.


Výška kabelky: 14 cm

Šířka kabelky: 22 cm

 

Materiál: ekokůže

 

Kabelka má vnitřní kapsu.

  • BarvaČervená
  • PříležitostFormální
  • MateriálEkokůže

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.