Prostorné světle modré dámské shopper kabelky s malou taštičkou uvnitř

667,00 Kč  s DPH

S-2 GREEN

Dámy, slyšeli jste už o shopper kabelkách? Tento typ kabelek je prostornější a větší než jste zvyklé. Ocení jejich dámy, které s sebou nosí tisíc drobností nebo ženy, které do kabelky někdy zvyknou uložit i menší nákup. Jsou také ideálním řešením pro studentky, které u sebe vždy mají nějaký ten sešit a knihu, či maminky, které kromě svých potřeb, mají s sebou i věci pro dítě.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Shopper kabelky

Dámy, patříte mezi ten typ žen, které potřebují mít v kabelce hodně prostoru na věci? Pokud byste u sebe kromě peněženky a mobilu stále měli nejraději i láhev s vodou, deštník, malou kosmetickou výbavu a jiné drobnosti, pak je pro Vás ideálním řešením shopper kabelka. Shopper je pojmenování pro kabelky, které jsou objemově větší, a tak se tam vejde více věcí. Takové velké kabelky Vám mohou posloužit například i tehdy, když se nečekaně zastavíte v obchodě na menší nákup a nemáte u sebe jinou tašku, kde byste ho uložili.


Kabelky stylu shopper jsou prostorné a jsou tak praktickým doplňkem každé ženy. Velké dámské tašky lze nosit prověšené přes rameno, nebo můžete využít dlouhé ramínko, které obvykle bývá součástí kabelky. Vyberte si shopper kabelku, která se Vám hodí nejvíce. Nezáleží tom, zda jste elegantní či sportovně elegantní typ ženy.


Šířka: 35 cm

Výška: 27 cm

Tloušťka: 15 cm

 

Materiál: ekokůže

 

Kabelka má nastavitelný a odepínatelný popruh.

Kabelka má uvnitř menší kosmetickou taštičku.

  • BarvaModrá
  • PříležitostVolný čas a práce
  • MateriálEkokůže

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.