Slip on boty dámské s tlustou podrážkou

694,00 Kč  s DPH

What A Feeling

Horkou novinku tohoto léta jsou slip on boty, které jsou alternativou klasických sportovních bot, ale při jejich obouvání se nemusíte zdržovat šňůrkami nebo suchým zipem. V bohaté nabídce barev a motivů se najdou i elegantnější kousky, které Vám zlepší den v práci nebo na formálnějších setkáních. Slip on jsou jednoduše nejpraktičtější obuví na léto, která má šmrnc a styl!

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Slip on

Dámy, určitě znáte tu situaci, kdy máte zpoždění na setkání a spěcháte. Tehdy Vás umí pořádně zdržet i tkaničky na botách. Skvělým řešením je nejnovější módní trend, kterým jsou slip on boty. Slip on se vyznačují tím, že nemají zapínání a obujete si je tak, že je jednoduše nasunete na nohu. Tato praktická vlastnost dámských slip on Vám nejednou ušetří mnoho času. Právě tato výhoda dělá ze slip on bot nejžádanější obuv na trhu a vlastnit pouze jeden pár určitě nestačí!

Slip on se stanou Vašim nejlepším společníkem nejen na celé léto, ale můžete je nosit i během teplejších jarních a podzimních dní. Najdete u nás sportovní kousky, které se hodí pro každodenní nošení do práce nebo nákupy. Pokud však máte rádi elegantnější styl v oblékání nebo si elegantní outfit vyžaduje Vaše práce, i Vy si u nás najdete tu pravou slip on obuv na každý den.

Kvalita, pohodlí a styl, to jsou synonyma našich slip on! V nabídce jsou různé barevné odstíny, vzory a motivy. Slip on boty, které mnohé z Vás znají i pod pojmenováním plátěnky, určitě splní požadavky i té nejnáročnější zákaznice. Jednobarevné, vzorované, s korálky či jinými ozdobami, na tenké nebo hrubé podrážce ... Vybrat si jen jeden pár bude opravdu těžké! Dámy, rozlučte se s tkaničkami a zipy a nezapomeňte, slip on stačí nasunout na nohu a hned můžete vyrazit do práce nebo za zábavou s přáteli.


Materiál: eko semiš


ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40  26
41  26.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaŽlutá
  • PříležitostLéto
  • MateriálSemiš
  • StylNašuchovacia obuv

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.