Cross kabelky na volný čas v černé barvě

829,00 Kč  s DPH

T119_11647

Kabelky crossbody patří, snad, k nejoblíbenějšímu typu kabelek. Rady je nosí ženy s vyhrazeným elegantním stylem, a také ženy, které více preferují sportovněji laděný outfit. Kabelky, které se nosí křížem přes tělo, jsou praktický využitelné, například, když potřebujete mít volné ruce na nákup.

Množství:

O produktu

Crossbody kabelky jsou tašky, které mají delší nastavitelný ramínek. To, že délka popruhu je delší než u kabelek, které nosíme, například, přes rameno, ji umožňuje nosit překřížené přes tělo. Takové nošení tašky Vám dovoluje mít, v případě potřeby, volné obě ruce. V současnosti jsou tyto kabelky velmi oblíbené u většiny žen. Hodí se téměř ke všemu a jejich využití není omezeno jen na vybrané události. Vzít si je můžete na procházku městem, menší nákup, večer do kina s kamarády nebo i na párty či oslavu. Stačí si jen zvolit vhodnou velikost, barvu, styl kabelky.

 

Pro dokonalé sladění si můžete kabelku, tradičně, zkombinovat s botami, páskem nebo jinými doplňky. Nemusíte váhat ani nad možností zvolit si kabelku výraznějšího barevného odstínu, který bude s Vaším outfitem v kontrastu. Moderní a šik kombinace se Vám s novou kabelkou budou vytvářet snadno a jednoduše.


Rozměr

Šířka: 21 cm

Výška: 16 cm

Hloubka: 10 cm

 

Materiál

ekokůže

  • BarvaČerná
  • PříležitostVolný čas a práce
  • MateriálEkokůže