Modré semišové dámské tenisky s hrubší podrážkou a zipem

638,00 Kč  s DPH

NB168_20311

Pokud Vás již bolí nohy z neustálého nošení lodiček na vysokém podpatku, tak Vám přinášíme příjemnou a komfortní alternativu pro volný čas nebo rychlé vyběhnutí do města. Naše dámská sportovní obuv bude skvělým kouskem Vašeho moderního outfitu.

Ve společnosti už dávno neplatí, že ženy mají podléhat jen trendem elegantní módy, ale i každá biznismenka, advokátka nebo asistentka ředitele potřebuje vyměnit reprezentativní styl oblékání a obuvi za něco pohodlné. Dámská sportovní obuv je příjemným opakem lodiček a vysokých podpatků, které na rozdíl od nich dopřávají Vaším nohám uvolnění a vytoužený komfort.

 

V naší nabídce najdete množství moderních kousků bot pro volný čas, které si umíte doladit ke svému výslednému looku. Každý si najde to své, ať jste už zastáncem čisté bílé linie tenisek nebo se nebojíte i odvážných a výrazných vzorů, či barev. Pokud nemáte rádi obuv se šněrováním, tak si vyberte boty, do kterých jen jednoduše vsunete nohu a Vy můžete vyběhnout ven za odpočinkem nebo nákupy.

 

Materiál: eko semiš

 

ROZMĚR VNITŘNÍ DÉLKA (cm)
36 23
37 23.5
38 24
39 24.5
40 25
41 25.5

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaModrá
  • PříležitostJaro/Podzim
  • MateriálSemiš

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.