Tenisky bordó se saténovou mašlí

1 828,00 Kč  s DPH

813 BORDO WELUR_6533

Pokud Vás už bolí nohy z neustálého nošení lodiček na vysokém podpatku, tak Vám přinášíme příjemnou a komfortní alternativu pro volný čas nebo rychlé vyběhnutí do města. Naše dámská sportovní obuv bude skvělým kouskem Vašeho moderního outfitu.

Tento produkt je vyprodán.

Nebo si můžete vybrat z nejnovějších kousků, které jsme právě přidali ...

Dámská sportovní obuv

O produktu 

Ve společnosti už dávno neplatí, že ženy mají podléhat jen trendem elegantní módy, ale i každá biznismenka, advokátka nebo asistentka ředitele potřebuje vyměnit reprezentativní styl oblékání a obuvi za něco pohodlné. Dámské tenisky jsou příjemným opakem lodiček a vysokých podpatků, které na rozdíl od nich dopřávají Vaším nohám uvolnění a vytoužený komfort.

V naší nabídce najdete množství moderních kousků sportovní obuvi pro volný čas, kterou si umíte doladit ke svému výslednému looku. Každý si najde to své, ať už jste zástupcem čisté bílé linie tenisek nebo se nebojíte i odvážných a výrazných vzorů, či barev. Pokud nemáte rádi obuv se šněrováním, tak si zvolte boty, do kterých jen jednoduše vsunete nohu a Vy můžete vyběhnout ven za odpočinkem nebo nákupy. Nová kolekce sportovních dámských bot je tak nadčasová, že ji lze kombinovat s různým druhům oblečení, jako například k sukním, šatům a riflím.


Materiál

Materiál: ekokůže


Velikostní tabulka

Rozměr   Vnitřní délka 
3623
3723,5
3824,5
3925
4025,5
  


AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správným odměřením délky Vašeho chodidla předejdete zvolení nesprávné velikosti.

  • Výška podpatkuNízké (do 2,5 cm)
  • BarvaBordó
  • PříležitostJaro/Podzim
  • MateriálEkokůže
  • StylTenisky

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.